Life is Simple .
hmpp miss you
Thursday, July 26, 2012 | 1:17 AM | 0 comments

Assalammualaikum , hai uolls ;) K , dalam banyak2 bintang dekat atas tu , yg mana paling terang ? Ehh , mestilah Irfan :> hewhewww . Bak kata ain ' antara beribu bintang , hanyalah kau yang paling terang Irfan ' Tadi masa dalam kelas time tasawwur , tetiba aku cakap dekat dayah pasal dekat PD . Aku rindu sangat kenangan tuhh ;'( then aku cakap masa malam dekat PD , aku nak turun dengan Irfan nak pegy bawah tgk dorang bakar ayam . then Irfan pegang tangan aku cakap ' kena pegang tangan bb , nanti ada orang amek bb dari biy ' Wei irfan , aku terharu doeee ! Aku nak je menanges dalam kelas tadi T.T tapi tak keluar air mata aku . Start dari kelas tasawwur sampai balek aku just ingat kenangan tu jee . Ayat2 terngiang ngiang dekat telinga aku . Nak je aku menjerit cakap ' AKU SAYANG IRFAN ' tapii .... hmpp , bagi aku kehilangan Irfan adalah kehilangan besar dalam hidup aku . Andai kata aku dapat die balek , aku janji tak akan sia sia kan die . Hmpp , ramai kawan kawan aku cakap selama die couple dengan aku . Die just nak game aku je . Really ? Wina cakap Irfan tak game aku pun , die btul sayang dekat aku :'( Ya Allah , beratnya hati aku nak lupakan die . Aku jealous tengok kawan kawan aku dengan pasangan dorang . Kekadang sedih pun ada jugak , hmmp nak macam korang boleh ? Untung kawan kawan aku ada tempat bermanja , berkasih sayang , selalu jumpa , jemput sekolah , rehat sama sama , jalan sama sama , gurau gurau . Teringin nak sweet macam dulu T.T sedihh laaa . Andai kata esok lusa Allah amek nyawa aku , aku nak peluk Irfan puas puas . Aku nak die tahu aku sayang die yang teramat sangat , cintakan die . Aku nak dia usap rambut aku , main pipi aku , hidung aku . Aku nak hembuskan nafas aku dekat atas riba die didepan family aku . Aku nak die usung jenazah aku masa nak kebumikan aku . Aku nak die sirap air atas kubur aku . Aku nak setiap hari jadi aku , anniversary aku dgn die , hari jadi die , die datang ziarah kubur aku . Dann , aku nak die ingat aku setiap tahun setiap bulan setiap hari setiap jam setiap minit setiap saat . Aku akan rindu dan ingat die T.T *sorry aku tulis apa yg aku rasa sekarang :'( Irfan kenangan kau dengan aku memang tak dapat aku nak lupakan . Memang payah aku nak lupakan , so aku always berharap kau datang semula dalam hidup aku . I really really hope that will happen . Mybe kau dah lupakan aku , tapi aku tak mungkin lupakan kau . I LOVE YOU MUHAMAD IRFAN BIN RAMLAN . YOU'R MINE FOREVER AND EVERRRRRRRR ! MELOVESYOU SAYANGG !


Older Post
The Disclaimer .

My Name is Nur Zafirah just called me Eyra , 16 yearsold , Negeri Sembilan . You follow me , I follow you back . Be nice here :)

Click this .

I You

Listen .

Credit .
Template by : AinaAina
Background and Cursor by : Kemetot
Tutorial by : Jaja
Pictures by : Encik Google | Puan We♥it